Dagens ret  Uge 18

 

Mandag

Svinegordonbleu med ærter, ostecremesauce og kartofler.

 

Tirsdag

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder.

 

Onsdag

Kalkunbryst med majssalat, kartofler og tomatsauce.

 

Torsdag

Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder.

 

Fredag

Dansk bøf med bløde løg, kartofler og rødbeder.

 

Lørdag

Kalverullesteg med løg, persille, kartofler og sauce.

 

Søndag

Glaseret skinke med salat, kartofler og champignonsauce.

 

Dagens ret  Uge 19

 

Mandag

Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler

og rødbeder.

 

Tirsdag

Oksestroganoff med kartoffelmos og salat

 

 

Pris:

Mandag til fredag              75,-

Lørdag og søndag           85,-